
Naujausios
Reikės: 400–450 g jautienos faršo, 1 svogūno, 1–2 skiltelių česnako, 3–4 šaukštų pomidorų pastos, 1–2 aitriųjų paprikų, 2 paprikų, 2 skardinių pomidorų savose sultyse, 1 skardinės rudųjų pupelių, aitriųjų paprikų miltelių, druskos, pipirų, čiobrelių, bazilikų, sūrio.
Viską galima gaminti tame pačiame puode. Pirmiausia reikia įpilti šiek tiek aliejaus, pakepinti svogūnus ir česnakus. Jiems apkepus, įdėti jautieną ir viską kepti, kol jautiena visiškai iškeps.
Tada reikia sudėti pomidorų pastą, įpilti truputį vandens ir leisti viskam šiek tiek pasitroškinti.
Po to sriuba pagardinama prieskoniais. Vėliau sudedamos paprikos ir aitriosios paprikos, pipirai, jei reikia, įpilama šiek tiek vandens ir troškinama, kol suminkštės paprikos.
Kai viskas pasitroškins, reikia supilti pomidorus savose sultyse ir pupeles, pavirti ir vėliau sutrinti visą sriubą. Paragavus, jei labai rūgštu, galima dar įberti bazilikų ar čiobrelių, jei per mažai aštrumo, įberti aitriųjų paprikų miltelių.
Patiekiant reikia užbarstyti sūrio ir valgyti su skrudintu batonu.
Skanaus!