
Naujausios
Gardi alternatyva baltai mišrainei
Reikės: 1 virto liežuvio (esu bandžiusi ir kiaulienos, ir jautienos – tikrai vienodai skanu), 2 virtų vidutinio dydžio bulvių, 3 virtų vidutinio dydžio morkų, 4 virtų kiaušinių, majonezo, o kiek jo reikės, Jūsų pasirinkimas, ir 1 granato.
Daržoves ir kiaušinius išverdame. Ar liežuvį virsite patys, ar pirksite jau virtą, Jūsų pasirinkimas. Taupydama laiką perku jau išvirtą. Ar daržoves tarkuosite, ar smulkiai pjaustysite taip pat galite pasirinkti. Man tai priklauso nuo skubėjimo, jei turiu laiko, smulkiai supjaustau, jei ne – tarkuoju. Ypatingo skonio skirtumo nepastebėjau.
O tuomet paprasčiausiai viską sluoksniuojame. Į indo dugną dedame smulkiai supjaustytą liežuvį, paslepiame jį po bulvių patalais, tuomet uždedame morkų sluoksnį, kurį paslepiame po smulkintais kiaušiniais. Viską kruopščiai padengiame majonezu. Patiekalą papuošiame granatų sėklomis.
Jau smalsu, koks skonis?
Man jis šiek tiek primena baltą mišrainę – todėl patiekalą vadinu egzotiškesne jos interpretacija.
Skanaus!