
Naujausios
Makaronai su krevečių ir grietinėlės padažu
Reikės: patinkančių makaronų, šaldytų išlukštentų tigrinių krevečių, 300 ml grietinėlės, kelių česnako skiltelių, aitriosios paprikos, imbiero šaknies, druskos, pipirų, saldžiosios paprikos miltelių, rozmarino, raudonėlio, citrinos ir šaukšto aliejaus.
Į keptuvėje pakaitintą aliejų suberti smulkintą česnaką. Jam lengvai apkepus, dėti krevetes. Porą minučių apkepti, tada berti druskos, pipirų, įtarkuoti truputį imbiero šaknies bei sudėti smulkiai supjaustytą aitriąją papriką (jos reikia tiek, kiek norite aitrumo). Ant krevečių pilti grietinėlę, išspausti truputį citrinos sulčių. Berti saldžiosios paprikos miltelių, prieskoninių žolelių. Gerai išmaišius, paragauti. Jei norisi ryškesnio skonio, galima berti dar prieskonių.
Šiuo padažu skaninti į lėkštę sudėtus išvirtus makaronus, papuošti baziliko lapeliais.
Labai greita ir skanu!