
Naujausios
Česnakinis pagardas
Jam pagaminti reikės: 200 gramų lydytos varškės užtepėlės, majonezo, česnako.
Į dubenį sudėti varškės užtepėlę, porą šaukštų mėgstamo majonezo, smulkia trintuve sutarkuoti 2–3 skilteles česnako (pagal skonį – kas kaip mėgsta).
Viską pašildyti mikrobangų krosnelėje 30–40 sekundžių. Tada gerai išmaišyti.
Šis pagardas tinka beveik prie visko: keptos duonos, duonos lazdelių, mėsos, žuvies.
Eglės salotos
Reikės: rūkytos vištienos (krūtinėlė, blauzdelės – tinka bet kas), konservuotų ananasų, šviežio agurko, bulvių traškučių (Eglė deda "potatoes sticks" – plonus ir siaurus traškučius), tarkuoto kietojo fermentinio sūrio, česnako, druskos, majonezo.
Vištieną, agurką ir ananasus supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, smulkia trintuve įtarkuoti 2–3 skilteles česnako, pagal skonį įberti sūrio, druskos, suberti traškučius ir viską sumaišyti su majonezu. Fantastiškai skanu!