
Naujausios
Morkų mišrainė
Reikės: 10–12 didelių morkų, poros galvų svogūnų, paprikos, indelio kiniško pomidorų padažo su ananasais, trijų–keturių šaukštų acto, poros šaukštų cukraus, šaukštelio druskos, šiek tiek aliejaus kepimui.
Morkas išvirti. Supjaustyti kubeliais.
Keptuvėje aliejuje pakepinti supjaustytus svogūnus. Kai šiek tiek apkeps, suberti kubeliais supjaustytą papriką. Truputį pakepinus įpilti šiek tiek vandens, kad daržovės minutę kitą pasitroškintų.
Tuomet suberti jas į puodą, kuriame gaminsime mišrainę. Į jį sudėti ir supjaustytas kubeliais virtas morkas, supilti pomidorų padažą su ananasais, įberti cukraus, druskos, įpilti acto, šiek tiek vandens ir viską pakaitinti iki virimo.
Karštą mišrainę sudėti į iškaitintus stiklainius ir užsukti.
Skanaus!