Artūro STAPONKAUS nuotr.

Naujausios
Mėsos suktinukai
Reikės: kiaulienos nugarinės, maltos kotletinės mėsos, kieto fermentinio sūrio, česnako, mėgstamų prieskonių, druskos.
Kiaulienos nugarinę supjaustau gabalėliais kaip kepsniams. Juos pamušu, pagal skonį pabarstau druska, mėgstamais prieskoniais, įtrinu česnaku. Šiek tiek palieku, kad prieskoniai įsigertų į mėsą.
Ant paruoštos mėsos dedu maltos mėsos ir sūrio gabaliuką. Suktinuką tvirtai susuku ir perveriu mediniu iešmeliu. Kepu 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.
Vietoj sūrio galima naudoti papriką, įvairius džiovintus vaisius. Tai jau kiekvieno skonio ir fantazijos reikalas.
Skanaus!
Komentarai