Asmeninė nuotr.

Naujausios
2025-04-28
Komentarai:
Grikių kepsneliai
Reikės: 1,5 stiklinės nevirtų grikių, 2 didelių morkų, 1 didelio svogūno, 2 kiaušinių, 5 šaukštų miltų, druskos, petražolių (šviežių arba džiovintų), pipirų, 2–3 skiltelių česnako (arba česnakų miltelių), saulėgražų aliejaus kepimui.
Grikius pavirti 15 minučių, nupilti vandenį, ataušinti. Morkas sutarkuoti stambia tarka, svogūną supjaustyti kubeliais. Morkas ir svogūnus apkepinti, atvėsinti. Atvėsusius grikius sumaišyti su kiaušiniais, miltais, apkepintomis daržovėmis, sudėti prieskonius, susmulkintus česnakus. Viską išmaišyti, formuoti kepsnelius, kepti aliejuje.
Valgyti su pomidorų padažu.
Skanaus!
Komentarai