"Žemaičio" nuotr.

Naujausios
Cukinijų ir sūrio blynai
Reikės: apie 400 g tarkuotos cukinijos, pusės stiklinės miltų, apie 50 g tarkuoto fermentinio sūrio, 2 kiaušinių, druskos ir aliejaus kepti.
Cukiniją sutarkuoti stambia (burokine) tarka ir sumaišyti su miltais ir taip pat su sutarkuotu sūriu. Į šį mišinį pilti išplaktus kiaušinius berti druskos ir viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti vidutinio tirštumo. Kepti įprastai ant aliejaus, valgyti su grietine arba su kitu mėgstamu varškės ar jogurto padažu.
"Tuos pačius blynus kepu ir su moliūgais arba dedu per pusę cukinijų ir moliūgų. Manau, tikrai patiks, kas dar neragavo," – sako Birutė Mickienė.
Skanaus!
Komentarai