
Naujausios
Silkė su morkomis
Jai reikės morkų, svogūnų, indelio marinuotų pievagrybių, silkės. Produktų kiekis priklauso nuo valgytojų skaičiaus.
Morkas išvirti, jas sutarkuoti arba supjaustyti kubeliais. Silkę supjaustyti gabalėliais. Svogūną pakepinti aliejuje ir jį nuvarvinti. Pievagrybius supjaustyti riekelėmis.
Viską sumaišyti su majonezu. Galima užberti kepintų saulėgrąžų.
Vištienos salotos
Reikės: vištienos krūtinėlės filė, "Icebergo" salotų, šviežio pomidoro, šviežio agurko, raudonojo svogūno, skrudinto batono.
Vištieną supjaustyti kubeliais, pabarstyti druska, pipirais ir trupučiu miltų. Masę išmaišyti ir apkepti aliejuje.
Į indą sluoksniuoti vištienos gabalėlius, plėšytas "Icebergo" salotas, kubeliais pjaustytą pomidorą, agurką, žiedeliais supjaustytą svogūną, užberti skrudinto batono arba skrudintos sumuštinių duonos gabalėlių. Užpilti pagamintu padažu.
Padažui reikės: 1 šaukšto medaus, 1 šaukšto grūdėtų garstyčių, 3-4 šaukštų majonezo.
Viską sumaišyti ir pilti ant salotų.