Asmeninė nuotr.

Naujausios
„Žuvyčių“ pyragas
Jam pagaminti reikės 3 pakelių (po 150 gramų) saldžių krekerių „Žuvytė“, 200 gramų sviesto, 400 gramų grietinės (30 procentų riebumo), 1 stiklinės cukraus, 1 citrinos.
Sviestą reikia išlydyti su cukrumi, masę atvėsinti. Į atvėsusį sviestą supilti grietinę ir, išspaudus citrinos sulčių, šaukštu viską gerai išmaišyti.
Supilti krekerius į indą (torto formą), užpilti paruoštą masę ir viską gerai sumaišyti.
Masę išlyginti ir suformuoti gražų tortą. Atšaldyti ir skanauti.
Galima improvizuoti, tortą paskaninant razinomis, riešutais ar džiovintais vaisiais.
Skanaus!
Komentarai