Loretos RIPSKYTĖS nuotr.

Naujausios
Kepta žuvis su svogūnais ir morkomis
Reikės: žuvies filė (tiks menkė, jūros lydeka ar bet kuri kita, kurią mėgstate), kiaušinio, miltų, žuviai skirtų prieskonių, poros morkų, taip pat poros ar trijų svogūnų galvučių, majonezo, gabalėlio fermentinio sūrio, aliejaus.
Žuvies filė įtriname prieskoniais ir palaikome šiek tiek, kad pasimarinuotų. Tada žuvį išvoliojame plaktame kiaušinyje, miltuose ir apkepame keptuvėje.
Po to apkepiname smulkintus svogūnus ir morkas.
Tada žuvį dedame į riebalais suteptą skardą, uždedame ant viršaus morkų, svogūnų mišinį, sumaišytą su majonezu. Ant viršaus užberiame tarkuoto fermentinio sūrio ir pašauname į orkaitę trumpam, kelioms minutėms, kadangi žuvis ir daržovės jau buvo apkeptos.
Skanaus!
Komentarai