??!!?? AP­GAU­LĖ

??!!?? APGAULĖ

Vartau prekybcentrio vitrinoje karšto rūkymo nugarinės gabaliukus ir negaliu atsistebėti tuo, ką skaitau etiketėse.

Kiaulienos mėsos toje „nugarinėje“ vos 56–58 procentai. Toliau – „E“ krūvos: krakmolas ir visokie „fosfatiniai“ priedėliai. O rodos niekuo savo išvaizda nesiskiria nuo žalios kiaulienos nugarinės gabaliuko.

Taigi nugarinė, ne kokia dešra, kad kone pusė jos masės būtų velniažin iš ko padaryta!

Dešrelių etiketėse jau rašoma: „90 procentų mėsos“. O kada atsiras nugarinė bent iš 90 procentų mėsos?

Ką jūs apie tai manote? Savo nuomonę šiuo ir kitais jums rūpimais klausimais prašome pranešti telefonu 591559, arba laiškais redakcijai budintis@skrastas.lt