Asmeninė nuotr.

Naujausios
2025-04-28
Komentarai:
Saldainiai „Saulės bučinys“
Reikės: 150 g morkų, 200 g kokoso drožlių, 80 g skysto medaus, 50 g kakavos sviesto, juodojo šokolado (70 proc. kakavos).
Papuošimui: smulkintų mėgstamų riešutų, goji uogų, tarkuotos apelsino žievelės.
Sutrinti morkas virtuviniu kombainu. Ištirpinti kakavos sviestą. Į virtuvinį kombainą sudėti kokoso drožles ir sumalti, sudėti visus likusius ingredientus (išskyrus šokoladą) ir sumalti iki glotnios masės.
Šokoladą ištirpinti garų vonelėje. Iš paruoštos masės formuoti saldainius ir pamirkyti dalį saldainio šokolade, pabarstyti smulkintais riešutais, goji uogomis ar tarkuoto apelsino žievele. Leiskite šokoladui sustingti ir saldainiai paruošti.
Skanaus!
Saldainiai "Saulės bučkis".
Komentarai