Artūro STAPONKAUS nuotr.

Naujausios
2025-04-28
Komentarai:
Tinginio vyniotinis
Reikės: trijų pakelių sausainių „Gaidelis“, 100 gramų sviesto, 1 indelio saldinto pieno „Rududu“, pakelio pusriebės varškės ir šiek tiek natūralaus jogurto.
Į dubenį sulaužyti visus sausainius, sudėti tirpintą sviestą ir saldintą pieną. Viską suminkyti rankomis į vientisą masę.
Ant lentelės patiesti kepimo popierių ir, padėjus masę, kočėlu ją iškočioti iki nestoro lakšto.
Ant lakšto tepti su trimis šaukštais jogurto sumaišytą varškę. O tada viską susukti į vyniotinį.
Gardumyną dėti į šaldytuvą ir palaikyti jame per naktį – tiek laiko pakanka, kad vyniotinis sustingtų ir lengvai pjaustytųsi.
Skanaus!
Komentarai