"Žemaičio" nuotr.

Naujausios
Desertas "Rožytės"
Reikės: šaldytos sluoksniuotos tešlos, obuolių, cukraus, vanilinio cukraus, cinamono, tirpinto šokolado, kiaušinio, cukraus pudros.
Obuolius reikia supjaustyti skiltelėmis, cukrų, vanilinį cukrų ir cinamoną sumaišyti ir tame mišinyje pavolioti obuolių skilteles. Tešlą pjaustyti apie 3 cm pločio juostelėmis ir jas sukti į rožytes, kartu įsukant ir obuolius. Rožytes dėti į skardą, aptepti išplaktu kiaušinio baltymu. Galima pagražinti tirpintu šokoladu.
Kepti, kol gražiai pagels – apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškepus pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Komentarai